Shimano Original Parts

Det finns egentligen inget som kan ersätta Shimano Original Parts.

Alla Shimano-komponenter är framtagna i linje med Shimanos övergripande filosofi: de är utvecklade, konstruerade och tillverkade för att fungera tillsammans i perfekt harmoni.

Komponenterna ska vara så användarvänliga som möjligt och uppfylla varje aspekt av en cyklists förväntningar. Detta är så vi tolkar begreppet ergonomi. Du garanteras på så sätt högsta prestanda och bästa möjliga komfort. För att uppnå optimal prestanda ska en komplett Shimano-komponentgrupp (system) alltid användas eftersom alla enskilda komponenter är perfekt avstämda med varandra. För att säkerställa att systemet fortsätter att fungera enligt sin ursprungliga standard bör endast Shimano Original Parts användas när utslitna delar ska ersättas.  

Fördelar med Shimano Original Parts

  • Shimanos systemkomponenter: gjorda för att fungera tillsammans i perfekt harmoni.
  • Inga kompromisser: Shimano Original Parts passar exakt till Shimano-komponenter. 
  • Högsta kvalitetsstandard avseende passform, tillförlitlighet och säkerhet.
  • Bevara värdet: Shimano Original Parts bidrar till att bevara värdet på din cykel.
  • Alltid senaste tekniken: Våra komponenter uppdateras kontinuerligt i takt med att serierna utvecklas.

Originaldelar i kombination med regelbunden service, som antingen utförs av dig själv eller av din favoritåterförsäljare, ger den bästa cykelupplevelsen.

alt

Garanterad kvalitet

Varje enskild komponent på din cykel är viktig för din säkerhet. Vi kompromissar inte. Endast sådana komponenter som godkänns i våra strängaste kontroller förses med en Shimano-logotyp. Det enda säkra sättet att skydda sig själv och sin utrustning är att alltid använda Shimano Original Parts.

Optimal prestanda

Vi vill att alla som valt att cykla med Shimano-komponenter får fortsätta att använda sina cyklar på det sätt som avsetts från början. Alla Shimanos gruppset är inriktade på prestanda för att du ska kunna tillbringa mer tid åt att cykla och mindre tid åt att vara efterklok.

alt
alt

Fullständig kompatibilitet

Endast Shimano Original Parts motsvarar de exakta specifikationerna som krävs för att uppfylla de höga krav som ställs på ett system som är avsett att arbeta med kirurgisk precision. Perfekta passformer säkerställer problemfri montering och utmärkt prestanda.

Den bästa servicen får man hos den lokala återförsäljaren.

Det är skönt att veta att en Shimano-återförsäljare aldrig är långt borta.

Hitta rätt komponent

Shimano-komponenter är endast 100 % original så länge Shimano Original Parts används!

Godkännande av (cookies)

Denna webbsida använder kakor (cookies) för att förbättra din användarupplevelse.