Shimano Original Parts

Cu adevărat nu există niciun substitut pentru Shimano Original Parts.

Toate componentele Shimano sunt create pe baza filozofiei sistemului Shimano; concepute, proiectate și produse pentru a lucra împreună în perfectă armonie.

Componentele trebuie să fie cât mai ușor de utilizat și să respecte fiecare aspect al așteptărilor ciclistului. Este ceea ce numim „inginerie umană”. Astfel, vă asigurați performanţa şi confortul maxim. Pentru a obține performanțe optime, trebuie să fie în permanență montat un grup (sistem) de componente Shimano, întrucât toate componentele individuale se potrivesc perfect. Pentru a vă asigura că sistemul continuă să obțină performanțe conform standardului său original, se vor folosi doar Shimano Original Parts la înlocuirea celor uzate.  

Avantajele utilizării Shimano Original Parts

  • Componentele sistemului Shimano: Făcute să funcționeze împreună în armonie perfectă.
  • Fără compromisuri: Shimano Original Parts se potrivesc perfect cu componentele Shimano. 
  • Cele mai înalte standarde de calitate pentru precizie maximă la montare, fiabilitate și siguranță.
  • Menținerea valorii: Shimano Original Parts ajută la păstrarea valorii bicicletei dvs.
  • Întotdeauna la stadiul actual al tehnicii: Piesele noastre sunt actualizate constant, aliniate la dezvoltarea seriei.

În combinație cu service-ul la intervale regulate, realizat fie de dvs. înșivă sau de către dealer, vă garantăm experiența optimă a deplasării.

alt

Calitate garantată

Fiecare componentă în parte care intră în componența bicicletei dvs. este critică pentru siguranța dvs. Nu facem niciodată compromisuri. Numai acele piese care trec cele mai stricte teste ale noastre merită să poarte emblema Shimano. Singurul mod sigur de a vă proteja pe dvs. și investița este de a folosi întotdeauna Shimano Original Parts.

Performanță optimă

Vrem ca toți cei care au ales să se deplaseze folosind componente Shimano să se bucure în continuare de bicicletele lor în modul pentru care au fost construite. Familiile de grupuri Shimano se delimitează clar prin performanțe, așadar puteți petrece mai mult timp pedalând și mai puțin timp căutând răspunsuri la nimereală.

alt
alt

Compatibilitate perfectă

Numai Shimano Original Parts corespund specificațiilor exacte necesare pentru a satisface cerințele înalte ale unui sistem creat pentru precizie chirurgicală. Potrivirile perfecte facilitează asamblarea fără probleme și asigură performanțe excelente.

Veți găsi cele mai bune servicii la dealerul local.

Este liniștitor să știți că întotdeauna găsiți în apropiere un dealer Shimano.

Găsirea piesei adecvate

Doar atunci când se folosesc Shimano Original Parts, componentele Shimano rămân 100% originale!

Consimțământ asupra utilizării fișierelor cookie

Acest site web folosește fișierele cookie pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului.