Shimano Original Parts

Det finnes ingen alternativer til Shimano Original Parts.

Alle Shimano-komponenter er utviklet med Shimano-systemfilosofien i tankene – oppfunnet, utformet og produsert for å fungere harmonisk sammen.

Komponentene bør være så brukervennlige som mulig og oppfylle alle syklistens forventninger. Vi kaller det «menneskelig konstruksjon». Du sikres dermed maksimal ytelse og maksimal komfort. For å opprettholde maksimal ytelse skal sykkelen alltid utstyres med en fullstendig Shimano-komponentgruppe (system), fordi alle komponentene samsvarer perfekt. For å sikre at systemet fortsetter å yte i samsvar med den opprinnelige standarden skal bare Shimano Original Parts brukes når du skifter ut slitte deler.  

 

Fordeler med Shimano Original Parts

  • Shimano-systemkomponenter: Utformet for å fungere i perfekt harmoni.
  • Ingen kompromisser: Shimano Original Parts matcher nøyaktig Shimano-komponentene. 
  • De høyeste kvalitetsstandardene for maksimal tilpassingsnøyaktighet, pålitelighet og sikkerhet.
  • Bevar verdien: Shimano Original Parts bidrar til å bevare verdien på sykkelen din.
  • Alltid topp moderne: Delene våre oppdateres stadig på linje med utviklinger i produktserien.

Når dette kombineres med vanlig vedlikehold – enten av deg eller av forhandleren din – garanterer vi at du får den beste sykkelopplevelsen.

alt

Garantert kvalitet

Hver enkelt komponent som sitter på sykkelen din, er kritisk for sikkerheten. Vi inngår aldri kompromiss. Bare de delene som består våre strengeste tester, er gode nok til å ha Shimano-logoen. Den klart tryggeste måten å beskytte deg selv og investeringen din på, er å alltid bruke Shimano Original Parts.

Optimal ytelse

Vi vil at alle som tok valget om å sykle med Shimano-komponenter, skal fortsette å kunne bruke syklene sine slik de var ment å brukes. Shimano-gruppesettfamiliene defineres tydeligav ytelsen, sånn at du skal kunne bruke mer tid på sykling, og mindre tid på fiksing.

alt
alt

Perfekt kompatibilitet

Bare Shimano Original Parts oppfyller de nøyaktige spesifikasjonene som kreves for å møte de høye kravene til et presisjonssystem. Perfekt passform gjør det lett å montere, og sikrer glimrende ytelse.

Du får den beste servicen hos din lokale forhandler.

Det er betryggende å vite at en Shimano-forhandler alltid er i nærheten.

Finn den rette delen

Den eneste måten Shimano-komponentene forblir 100 % originale på, er ved å bruke Shimano Original Parts.

Samtykke for informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for økt brukeropplevelse.