Originele Shimano-onderdelen

Originele Shimano-onderdelen zijn onvervangbaar.

Alle Shimano-componenten zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd volgens de systeemfilosofie van Shimano: alles is perfect op elkaar afgestemd.

Het gebruiksgemak van de componenten moet zo groot mogelijk zijn en ze moeten aan alle verwachtingen van iedere fietser voldoen. Bij Shimano noemen we dat 'human engineering'. En jij profiteert van maximale prestaties en comfort. Monteer altijd een complete Shimano-componentgroep (systeem). De individuele componenten sluiten naadloos op elkaar aan en alleen als hele groep haal je het maximale uit de individuele componenten. Vervang een versleten onderdeel dus altijd door een origineel Shimano-onderdeel als je wilt dat het systeem als nieuw blijft functioneren.  

Voordelen van originele Shimano-onderdelen.

  • Shimano systeemcomponenten: ontwikkeld voor een harmonieuze samenwerking.
  • Geen concessies: Originele Shimano-onderdelen sluiten naadloos aan op Shimano-componenten. 
  • De hoogste kwaliteitsnormen voor maximale nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en veiligheid.
  • Waarde behouden: Met originele Shimano-onderdelen behoudt je fiets zijn waarde.
  • Altijd state of the art: De updates van de onderdelen houden gelijke tred met de ontwikkeling van de series.

Als je je fiets dan ook nog regelmatig onderhoudt, of dit uitbesteedt aan je favoriete dealer, kun jij genieten van de beste fietservaring.

alt

Kwaliteit gegarandeerd

Iedere component op je fiets draagt bij aan jouw veiligheid. We doen niet aan compromissen. Alleen de onderdelen die door onze strengste tests komen, verdienen het Shimano-logo. De enige veiligheidsgarantie voor jezelf en je fiets is altijd originele Shimano-onderdelen gebruiken.

Optimale prestaties

Wij willen graag dat iedereen die gekozen heeft voor Shimano-componenten, ook in de toekomst plezier aan zijn fiets blijft beleven. Shimano heeft de groepsets naar prestaties ingedeeld in verschillende families. Jij hoeft je hoofd nergens meer over te breken en kunt gewoon lekker gaan fietsen. 

alt
alt

Perfecte compatibiliteit

Alleen originele Shimano-onderdelen voldoen voor 100% aan de eisen die een systeem met chirurgische precisie stelt. Doordat de componenten naadloos bij elkaar passen, zijn ze moeiteloos te monteren en staan ze garant voor ultieme prestaties.

De beste service vind je bij de dealer bij jou in de buurt.

Het is goed te weten dat er altijd een Shimano-dealer in de buurt is.

Vind het perfecte onderdeel

Alleen als originele Shimano-onderdelen worden gebruikt, blijven Shimano-componenten 100% origineel.

Cookietoestemming

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren.