Shimano Original Parts

Az Shimano Original Parts alkatrészek tényleg nem helyettesíthetők.

Valamennyi Shimano alkatrész fejlesztése a Shimano rendszerfilozófia alapján történik – a tökéletes összhangot alkotó együttműködéshez kigondolva, megtervezve és legyártva.

Az alkatrészeknek a lehető legkönnyebben használhatóknak kell lenniük, és minden szempontból meg kell felelniük a kerékpárosok elvárásainak. Ezt nevezzük „human engineering”-nek. Így biztos lehet a maximális teljesítményben és a maximális kényelemben. Az optimális teljesítmény elérése érdekében mindig egy teljes Shimano szettalkatrész családot (rendszert) kell felszerelni, mivel minden egyes alkatrész tökéletesen illeszkedik a másikhoz. Annak biztosítása érdekében, hogy a rendszer továbbra is az eredeti színvonalán teljesítsen, kizárólag eredeti Shimano alkatrészeket szabad használni a kopottak cseréjekor.  

A Shimano Original Parts alkatrészek előnyei

  • Shimano rendszerkomponensek: a tökéletes összhangra teremtve.
  • Nincs kompromisszum: A Shimano Original Parts alkatrészek precízen illeszkednek a Shimano komponensekhez. 
  • A legmagasabb minőségi színvonal a maximális illeszkedési pontosság, megbízhatóság és biztonság érdekében.
  • Értékállóság: A Shimano Original Parts alkatrészek hozzájárulnak a kerékpár értékének megőrzéséhez.
  • Mindig a legkorszerűbb technikával: A terméksorozatok fejlesztésével együtt az alkatrészeinket is folyamatosan aktualizáljuk.

Rendszeres karbantartással kombinálva – amelyet elvégezhet saját maga, vagy kedvenc kereskedője – a legjobb kerékpározási élményt garantáljuk.

alt

Garantált minőség

Kerékpárjának minden egyes alkatrésze kritikus fontosságú az Ön biztonsága szempontjából. Nem kötünk kompromisszumokat. Csak azok az alkatrészek méltók a Shimano logóra, amelyek átmentek a szigorú tesztjeinken. Az egyetlen biztos módja annak, hogy megvédje önmagát és a befektetését, ha mindig Shimano Original Parts  alkatrészeket használ.

Optimális teljesítmény

Célunk, hogy mindenki, aki a Shimano alkatrészek mellett döntött, továbbra is szándékaink szerint élvezhesse a kerékpározást. A Shimano váltókar szett termékcsaládok sorrendje a teljesítménynek megfelelően egyértelmű, így a találgatás helyett több idő jut a kerékpározásra.

alt
alt

Tökéletes kompatibilitás

Kizárólag a Shimano Original Parts alkatrészek felelnek meg a sebészi pontosságú rendszerrel szembeni, magas követelményekhez szükséges műszaki specifikációknak. Tökéletes illeszkedések könnyítik meg az összeszerelést, és biztosítanak kiváló teljesítményt.

Helyi kereskedőjénél a legjobb szerviz várja.

Megnyugtató tudni, hogy mindig van a közelben egy Shimano kereskedő.

Találja meg a megfelelő alkatrészt

A Shimano alkatrészek kizárólag Shimano Original Parts alkatrészek használata esetén maradnak 100%-osan eredetiek!

Hozzájárulás cookie-k használatához

Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében.