Shimano Original Parts

Zaista ne postoji zamjena za Shimano Original Parts.

Sve Shimano komponente su napravljene na temelju Shimano filozofije sustava; zamišljeno, dizajnirano i proizvedeno kako bi zajednički funkcioniralo u savršenom skladu.

Komponente moraju biti prilagođene biciklistu koliko god je to moguće, te ispuniti svaki aspekt njegovog očekivanja. To je ono što mi nazivamo "ljudski inženjering". Time vam je osigurana maksimalna učinkovitost i maksimalna udobnost. Kako bi se dobila optimalna učinkovitost, potrebno je postaviti cjelokupnu Shimano skupinu komponenti (sustav), jer su tek onda pojedine komponente savršeno usklađene. Kako bi bili sigurni da će sustav nastaviti biti učinkovit prema svom izvornom standardu, otreno ke koristiti samo Shimano Original Parts prilikom zamjene dijelova koji su dotrajali.  

Prednosti koje nudi Shimano Original Parts

  • Shimano sustav komponenti: Proizvedene za rad u savršenom skladu.
  • Bez kompromisa: Shimano Original Parts točno odgovaraju Shimano komponentama. 
  • Najviši standardi kvalitete za maksimalnu preciznost, pouzdanost i sigurnost uklapanja.
  • Očuvanje vrijednosti: Shimano Original Parts pomažu u očuvanju vrijednosti vašeg bicikla.
  • Uvijek najsuvremeniji: Naši dijelovi se stalno ažuriraju sukladno serijskom razvoju.

U kombinaciji s redovitim servisiranjem, koje ćete raditi vi ili vaš omiljeni trgovac, jamčimo najbolje iskustvo vožnje.

alt

Zajamčena kvaliteta

Sve komponente koje su postavljene na vaš bicikl, ključne su za vašu sigurnost. Mi nikada ne pravimo kompromise. Samo oni dijelovi koji prođu naše najstrože testove sudostojni Shimano logotipa. Jedini pouzdan način zaštitite sebe i vašeg ulaganja je korištenje Shimano Original Parts.

Optimalna učinkovitost

Za svakoga tko se odlučio voziti sa Shimano komponentama, želja nam je da može nastaviti uživati na biciklu na način kako je to i zamišljeno. Shimano grupe mehaničkih komponenti su jasno ocrtaneučinkovitošću, kako bi mogli provoditi više vremena u vožnji, a manje u nagađanju.

alt
alt

Savršena kompatibilnost

Samo Shimano Original Parts odgovaraju točnim specifikacijama koje su potrebne za ispunjavanje visoko postavljenih zahtjeva kirurški preciznog sustava. Savršeno uklapanje omogućava besprijekoran sklop i osigurava odličnu učinkovitost.

Pronaći ćete najbolju uslugu kod vašeg lokalnog trgovca.

Ohrabrujuće je znati kako je Shimano trgovac uvijek blizu.

Pronađite pravi dio

Samo ako se koriste Shimano Original Parts, Shimano komponente ostaju 100% originalne!

Pristanak na kolačiće

Ova internet stranica koristi kolačiće kako bi se poboljšalo vaše korisničko iskustvo.