Alkuperäiset Shimano-osat

Mikään ei voi korvata alkuperäisiä Shimano-osia.

Shimano-osat on kehitetty Shimano-periaatteita noudattaen, ja ne on suunniteltu ja valmistettu toimimaan täydellisessä harmoniassa.

Komponenttien pitäisi olla mahdollisimman helppokäyttöisiä ja vastata pyöräilijän kaikkia odotuksia. Ne on suunnittelu ihmistä varten. Voit siis olla varma maksimaalisesta suorituskyvystä ja mukavuudesta. Optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi on vaihdettava aina kokonainen Shimamo-komponenttiryhmä (järjestelmä), jotta kaikki yksittäiset komponentit sopivat toisiinsa. Jotta järjestelmä toimisi alkuperäisellä tavalla, vain Shimanon alkuperäisiä osia voi käyttää vaihdettaessa osia uusiin.  

Alkuperäisten Shimano-osien edut

  • Shimano järjestelmä komponentit: Suunniteltu toiminaan täydellisessä harmoniassa.
  • Ei kompromissia: Alkuperäiset Shimano-osat on suunniteltu sopimaan yhteen Shimano-komponenttien kanssa. 
  • Korkeimmat laatustandardit takaavat maksimaalisen sopivuuden, luotettavuuden ja turvallisuuden.
  • Arvo säilyy: Alkuperäiset Shimano-osat auttavat säilyttämään pyörän arvon.
  • Aina parasta: Osiamme päivitetään jatkuvasti sarjan kehittyessä.

Kun vielä huolehdit säännöllisestä huollosta joko itse tai jälleenmyyjäsi kautta, takaamme parhaan mahdollisen ajokokemuksen.

alt

Taattua laatua

Jokainen pyörään kuuluva komponentti on kriittinen turvallisuuden kannalta. Emme koskaan tee kompromissia.Vain tiukimmat testimme läpäisevät osat ansaitsevat Shimano-logon. Takuuvarma tapa suojella itseäsi ja investointiasi on käyttää aina alkuperäisiä Shimano-osia.

Optimaalista suorituskykyä

Haluamme kaikkien, jotka ovat valinneet Shimano-komponentit, nauttivan edelleen pyöristään juuri niin kuin tarkoitus on ollut. Shimano-osasarjat on suunniteltu toimimaan, jotta voit käyttää enemmän aikaa ajamiseen ja vähemmän osien tarkkailuun.

alt
alt

Täydellistä yhteensopivuutta

Vain alkuperäiset Shimano-osat vastaavat tarkasti teknisiä tietoja, joilla kirurgintarkan järjestelmän korkeisiin vaatimuksiin vastataan. Täydellinen sopivuus mahdollistaa kivuttoman kokoonpanon ja varmistaa erinomaisen suorituskyvyn.

Saat parhaan palvelun omalta jälleenmyyjältäsi.

On hyvä tietää, että Shimano-jälleenmyyjä on aina lähellä.

Löydä oikea osa

Vain käyttäessäsi alkuperäisiä Shimano-osia pysyvät Shimano-komponenttisi 100 % alkuperäisinä!

Suostumus evästeiden käyttöön

Verkkosivu käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.