Shimano Original Parts

Det findes faktiske ingen erstatning for Shimano Original Parts.

Alle Shimano-komponenter er udviklet baseret på Shimano-systemets filosofi; undfanget, designet og produceret til at samarbejde i perfekt harmoni.

Komponenterne bør være så brugervenlige som muligt og leve op til alle cyklistens forventninger. Det kalder vi ”ergonomi”. Du sikres således maksimal ydelse og komfort. For at opnå optimal ydelse, skal en komplet Shimano komponentgruppe (system) altid monteres, da alle de individuelle komponenter passer perfekt sammen. For at sikre, at systemet fortsætter med at fungere ved den originale standard, må der kun anvendes originale reservedele, når der slidte reservedele udskiftes.  

Fordele med Shimano Original Parts

  • Shimano systemkomponenter: Fremstillet til at samarbejde i perfekt harmoni.
  • Ingen kompromis: Shimano Original Parts passer perfekt til Shimano komponenter. 
  • De højeste kvalitetsstandarder for maksimal monteringsnøjagtighed, pålidelighed og sikkerhed.
  • Bevare værdien: Shimano Original Parts hjælper med at bevare din cykels værdi.
  • Altid hypermoderne: Vores reservedele opdateres konstant på linje med udviklingen af serier.

Når de kombineres med regelmæssig vedligeholdelse, enten udført af dig selv eller af din favoritforhandler, garanterer vi den bedste køreoplevelse.

alt

Garanteret kvalitet

Hver komponent som monteres på din cykel, er yderst vigtig for din sikkerhed. Vi går aldrig på kompromis. Kun de dele som består vores strenge tests er værdige til at bære Shimano-logoet. Den eneste sikre måde at beskytte dig selv og dit udstyr er altid at bruge Shimano originaldele.

Optimal præstation

Vi ønsker, at alle som vælger at køre med Shimano-komponenter, fortsætter med at nyde deres cykler med alle deres tilsigtede funktioner. Shimano grupper er kendt for deres præstation, så du kan bruge mere tid på vejen og mindre tid på bekymringer.

alt
alt

Perfekt kompatibilitet

Kun Shimano originaldele passer til de nøjagtige specifikationer, der er nødvendige for at leve op til de høje krav for et så præcist system. Perfekt match letter smertefri montering og sikrer fremragende præstation.

Du vil få den bedste service hos din lokale forhandler.

Det er beroligende at vide, at der altid er en Shimano-forhandler i nærheden.

Find den rigtige reservedel

Det er kun når Shimano originaldele anvendes, at Shimano-komponenter forbliver 100 % originale!

Samtykke til cookies

Dette websted bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse.