Shimano Original Parts

Всъщност няма заместител на Shimano Original Parts.

Всички Shimano компоненти са разработени въз основа на философията на Shimano система; замислени, проектирани и произведени да работят заедно в пълна хармония.

=Компонентите трябва да са възможно най-удобни за ползване и да отговарят на всеки аспект от очакванията на велосипедиста. Това е което наричаме "човешки дизайн“. Осигурява максимални характеристики и максимум комфорт. За да получите оптимални характеристики, винаги трябва да се монтира пълна Shimano група (система) компоненти, тъй като всички отделни компоненти прилягат съвършено. За да е сигурно, че системата ще продължи да работи по оригиналния стандарт, винаги трябва да се използват само Shimano Original Parts, когато се заменят износените части.  

Предимства на Original Parts Shimano

  • Системни компоненти Shimano: Произведени да работят в перфектна хармония.
  • Без компромис: Shimano Original Parts съответстват прецизно на компонентите Shimano. 
  • Най-високите стандарти за качество за максимална точност на монтиране, надеждност и безопасност.
  • Запазване на стойността: Shimano Original Parts помагат за запазване стойността на вашия велосипед.
  • Винаги на съвременно технологично ниво: Нашите части постоянно се актуализират в съответствие с развитието на сериите.

Когато е съчетано с редовно техническо обслужване, извършвано от вас или вашия предпочитан дистрибутор, ние гарантираме най-доброто колоездачно преживяване.

alt

Гарантирано качество

Всеки един компонент, който е монтиран върху вашия велосипед, е решаващ за вашата безопасност. Ние никога не правим компромис. Само частите, които преминат нашите най-стриктни тестове, са достойни за логото на Shimano. Единственият безпогрешен начин да предпазите себе си и вашата инвестиция е винаги да използвате Shimano Original Parts.

Оптимални технически характеристики

Желанието ни е всеки, който е направил избора да кара с компоненти Shimano, да продължи да се наслаждава на велосипеда си така както е бил замислен. Фамилиите Shimano групи се очертават ясно от своите характеристики, така че можете да прекарвате повече време в колоездене и по-малко време в гадаене.

alt
alt

Идеална съвместимост

Само Shimano Original Parts съответстват на необходимите точни спецификации, които отговарят на високите изисквания на хирургически прецизна система. Идеалните съответствия улесняват безпроблемния монтаж и осигуряват отлични характеристики.

Ще намерите най-добрия сервиз при Вашия местен търговец.

Успокоително е да знаеш, че винаги има наблизо търговец на Shimano.

Намерете правилната част

Само когато се използват Shimano Original Parts, компонентите Shimano остават 100% оригинални!

Съгласие за ползване на „бисквитки“

Този уеб сайт използва „бисквитки“, за да подобри вашия потребителски опит.